Ova Le prasica veseli se svakom tvojem osmijehu i uživa u znatiželji u tvojim očima. Ona je svakog trena sretna što je pripala baš tebi.Novčići koje će ti pričuvati neka ostvare tvoje snove.

 Oscar

Oscar je Le prasac koji se voli valjati u filmskom glibu. On voli oštre ljude i neoštre dubine. Svaka kuna uložena u njega pretvara se u uokvirene snove.

 Dragi Danijela i Roberte,želimo vam puno sreće u braku i mašte u mraku! :)       Martina i Marko

 Jedna kuna,dvije,tri kune... ova le prasica polako štedi i tako tvoju kuću redi.

 Marilyn je definitivno  jedna od najlijepših Le prasica na našoj maloj farmi.Odjevena u oblak pomno biranog  parfema  ona širi  divne miomirise.Kako njeguje sebe tako će i vašu ušteđevinu!

 Ema je leprasica koja voli zdrav život i čisti zrak.Svaki put kada pomislite na prirodu ubacite u nju kunu,i prije nego pročitate Sljeme,planinariti ćete po najljepšem zagrebačkom vrhu.

Ovom  prasetu možeš povjeriti svoj džeparac,ono će strpljivo čekati da ostvari tvoje prve želje i pretvori ih u slatku uspomenu na djetinstvo.

 

Ovaj Le prasac je prateci zvijezdu nasao put do vaseg srca. Njemu slobodno povjerite svoju usteđevinu a on ce uz malo vaseg strpljenja snove pretvoriti u stvarnost. 

 Ovaj prasac pravi je despot,on je krv pretvorio u zlato!

  Svaki novčić ubačen u njega pretvorit će se u slatke trenutke za Vas i one Vama odane!

 Ivanka je le prasica koja čak i dosadnu štednju oboji veseljem. Kuna ubačena u nju pretvoriti će se u šarenog leptira,slatku melodiju,dječji osmijeh...

 Dragi Ivana i Filipe,Nek vam ovo prase reče, Koliko vam želim sreće!

 Le prasica posuta zvijezdanim prahom.

  Stvorena za one koji sanjaju velike i skupe stvari. Uz ovu kasicu vasa maštanja ostvarit će se i prije nego što se nadate.

 Ivanica je svinjica koja je dotakla nebo. Ima nekoliko svojih galaksija u kojim se svaka zvijezda osječa sretno. Svaki novčić ubačen u ovu svinjicu zasjat će posebnim sjajom.

 Remi je prasac koji voli kartaška pravila.On voli rizik i avanturu,no ,kada mu povjerite svoje kune,on postaje pravi čuvar vaše ušteđevine,pretvarajući snove u stvarnost.

 Prasac Ivica je sladak kao pivica!

 Prasica Lara buba-mara osmijehe na licu stvara!

 Svinjica Ivica je šarena kao gljivica!

 I kao što topli zrak vine balon u nebo, tako lijepa želja pomogne osmijehu da nas učini ljepšim.

 Ovaj prasac tvoj je saveznik za odlazak u Ameriku.Svaki put kada pomisliš na L.A.ubaci novčić i prije nego kažeš „ Le pig“ letjet ćeš preko velike bare.

Napišite nam svoj tekst i narucite Vašu Le Prasicu klikom na niže označeni link.